Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

I Married Me Kit
alle benodigheden om je eigen ceremonie te verwezenlijken

In de I Married Me kit zit alles dat nodig is om je eigen huwelijksceremonie te creëren. De Self-Wedding In-A-Box bevat instructies voor de plechtigheid, geloften, een uniseks 14K gouden zelf-trouwring en 24 kaarten met positieve spreuken voor dagelijks gebruik.

Family Special
Polyamory: van meer dan één persoon houden

Deze beeldcollectie van Pinar&Viola is gewijd aan polyamorie, de theorie en praktijk van het hebben van meerdere liefdespartners. De serie toont polyamorie als de perfecte liefdesvorm van deze tijd. 

 

Polygraph
een leugendetector voor thuisgebruik

De USB Polygraph is een betaalbare leugendetector om thuis te gebruiken. De resultaten zouden 80% tot 99% nauwkeurig zijn. Door het analyseren van zweet, ademhaling en polsslag onthult de polygraaf of de proefpersoon de waarheid spreekt.

 

 

 

Chemistry Test
ontdek de onderliggende compatibiliteit tussen u en uw partner

Instant Chemistry biedt koppels de mogelijkheid hun onderliggende compatibiliteit te kwantificeren. De Couples Kit bestaat uit een online persoonlijkheidstest en twee biologische proeven; de één meet tevre-denheid met de relatie, de ander toetst de onderlinge chemie op lange termijn.

Verkrijgbaar tijdens The Life Fair

Smell Dating
een datingservice op basis van lichaamsgeur

Smell Dating is een postorder datingservice die mensen op basis van geur aan elkaar koppelt. Deelnemers worden gevraagd drie dagen hetzelfde T-shrit te dragen, niet te douchen en geen parfum, eau de cologne of deodorant te gebruiken. Nadatz e het T-shirt hebben opestuurd ontvangen ze tien monsters van shirts van andere mensen. Wanneer twee mensen elkaars monsters kiezen worden ze door Smell Dating met elkaar in contact gebracht. 

Agata Jaworska, Giovanni Innella
Claus Wiersma
Kévin Bray, Thomas Buxó
Ina Hollmann
Eliza Mante, Hongjie Yang, Rana Ghavami

Dit project maakt deel uit van de programmalijn Jaarthema's en het dossier Olympische Spelen.