Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Love Doll
hyperrealistische poppen voor volwassenen

Doll Story biedt een scala aan luxe poppen, gemaakt door een team van kunstenaars en ambachtslieden in Frankrijk. De poppen zijn volledig afgestemd op de wensen van de klant, die kan kiezen voor een bepaald lichaamstype, gezicht, huidskleur, make-up en andere opties.

Intimate Interaction
een interactieve, realtime 3D-ervaring

Het Holodexxx platform biedt een alomvattende interactieve 3D-ervaring in realtime. Spelers kiezen een partner en een omgeving en kunnen elke keer dat ze spelen een volledig op maat gemaakte fantasie beleven.  

Asexual Network
's werelds grootste aseksuele gemeenschap

Anders dan het celibaat, waarvoor gekozen wordt, is aseksualiteit een seksuele geaardheid. Aseksuele mensen hebben dezelfde emotionele behoeften als iedereen en zijn net zo goed in staat tot het onderhouden van intieme relaties.

The Asexual Visibility and Education Network biedt een platform aan ’s werelds grootste online gemeen-schap van aseksuelen, en beheert een uitgebreid archief van bronnen over aseksualiteit. AVEN streeft naar een open en eerlijke discussie over aseksualiteit tussen zowel seksueel actieve als aseksuele mensen.

Verkrijgbaar tijdens The Life Fair

T-shirt €10

Ring €5

Long-distance Sex
interactief speeltje voor online plezier

Kiirroo Onyx and Pearl stelt gebruikers in staat hun geliefden te voelen, waar ter wereld zij zich ook bevinden. Elk speeltje communiceert via Bluetooth direct met het videochatplatform of de app van Kiirroo. Gebruikers kunnen plezier geven en krijgen via het online speeltje.   

Sex Toy
ejaculeren zonder erectie

Uit onderzoek is gebleken dat trillingen die op een bepaalde manier worden overgebracht een man buiten zijn wil kunnen doen ejaculeren.

PULSE is een meermaals onderscheiden stimulator die trillingen gebruikt om de man te prikkelen. Zowel met als zonder erectie kan de stimulatie tot een zaadlozing leiden.

Touchable Video
verken de manieren waarop vrouwen genot ondervinden

OMGYes is een website voor onderzoek naar seksueel genot. Meer dan 2.000 vrouwen in de leeftijd van 18-95 namen deel aan het onderzoek. OMGYes creëerde een website waar mensen hun verhalen delen en hun technieken demonstreren. Gebruikers krijgen de kans om te oefenen en feedback te krijgen door middel van tastbare simulaties.

Agata Jaworska, Giovanni Innella
Claus Wiersma
Kévin Bray, Thomas Buxó
Ina Hollmann
Eliza Mante, Hongjie Yang, Rana Ghavami

Dit project maakt deel uit van de programmalijn Jaarthema's en het dossier Olympische Spelen.